пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Відкритий виховний захід до Дня подяки



Доброю та цікавою традицією в нашому училищі стало проведення виховних годин на різноманітну тематику, що розвивають кругозір учнів, знайомлять їх з навколишній світом, його особливостями, навчають спілкуватися, пізнавати нову інформацію та використовувати набуті вже знання.
Не став винятком і виховний захід «День подяки», який 23 листопада провела викладач – Кравченко Жанна Миколаївна з учнями 22 групи за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».
Особливістю виховного заходу стало знайомство з культурою англомовних країн та традиціями святкування Дня подяки. Учні разом з викладачем підготували цікаву інформацію про історію свята та особливості його святкування в США та Канаді,
використання мультимедійного пристрою сприяло кращому засвоєнню нової інформації та допомогло яскравіше відтворити особливості святкування Дня подяки.
Учні дізналися багато нової інформації про країни, мову яких вони вивчають, що допоможе глибше пізнати культуру цих країн та покращить рівень знань з іноземної мови.
Викладач використала різні методи роботи: попереджувальні завдання, індивідуальні завдання, робота в групах, колективна робота, ігрова форма у вигляді вікторини.
no images were found
Метою виховного заходу стало поглиблення знань учнів з історії та культури США і Канади, виховання почуття вдячності та поваги до близьких та друзів. Викладач справилася з поставленою метою та виконала усі завдання, що були заплановані під час проведення виховного заходу.





Немає коментарів:

Дописати коментар