середу, 2 травня 2018 р.

IX Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018»


15-17 березня  2018 р. у Києві відбулася  IX Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018».
Міжнародна виставка представляє широкій громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям, учнівській та студентській молоді, органам державної влади та управління новітні практичні напрацювання, інноваційні ідеї та технології в сфері освіти; ефективні шляхи інтеграції української освіти та науки в європейський і світовий простір; досвід розширення міжнародної співпраці, участі в спільних наукових і освітніх програмах, проектах; здобутки в підвищенні якості навчального та виховного процесів.
Учать прийняли 752 навчальних закладів, 12 представництв інших країн, проведено 74 тематичних заходи,  на конкурс було подано 635 творчих робіт.
Вище професійне училище № 25 м. Хмельницького вже кілька років бере участь у Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти». Чотири роки поспіль навчальний заклад є медалістом у різних номінаціях.
Конкурсна робота навчального закладу, подана в номінації «Інноваційна модель сучасного закладу професійної (професійно-технічної) освіти в контексті освітніх реформ», відзначена золотою медаллю!
Вітаємо педагогічний та учнівський колектив з цією нагородою та бажаємо натхнення, творчих успіхів, нових звершень.



Немає коментарів:

Дописати коментар