четвер, 3 листопада 2016 р.

Відкриті заходи молодих викладачів


26 жовтня в училищі був проведений позакласний виховний захід на тему «Halloween». Підготувала та провела захід викладач іноземної мови – Кравченко Жанна Миколаївна. Мета проведення такого типу заняття – ознайомити дітей з англо-американською традицією святкування Хелоувіна; занурити дітей в англомовне середовище; розширити знання учнів з даної теми; розвити акторські здібності, читацькі таланти; виховати повагу до культури країн, мова яких вивчається. Заняття проводилося в групі №11 професії «Живописець. Оформлювач вітрин, приміщень та будівель». Проведенню заходу передувала ґрунтовна підготовка учнів та викладача.
Під час проведення виховного заходу використовувались різні методи роботи з учнями, висвітлення інформації на мультимедійномупроекторі, дало змогу краще та яскравіше розкрити тему та мету виховного заходу. Викладач розробила різноманітні завдання та разом з учнями підготувала цікаву інформацію про святкування Хеловіну. Були проведенні також цікаві конкурси та вікторини, що відповідали тематиці заходу. Атмосфера заняття – навчальна, пізнавальна, захоплива. Учні отримали можливість краще познайомитись з традиціями інших народів, удосконалити мовну компетенцію з іноземної мови, поспілкуватися з викладачем та отримати позитивні емоції.
Кравченко Жанна Миколаївна продумала кожний етап заходу, особливо оформлення кабінету, обладнання для проведення конкурсів, тому свято було і в учнів, і у викладача.







Немає коментарів:

Дописати коментар